top of page

 

Tervetuloa!

Anna Lindh valmistaa omaa korkealuokkaista hääpukumallistoa. Hääpukumallisto on suunniteltu kestävän designin periaatteella, jossa puvun muotokieli kestää aikaa ja kankaat ovat laadukkaita. Pääkankaat mallistossa ovat korkealaatuiset silkkikankaat, joita täydentävät käsinkirjotut pitsi- ja paljettikankaat. 

Teemme myös uniikkeja hääpukuja, iltapukuja ja juhlapukuja mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

​Kestävä kehitys ja ekologisuus kuuluvat tärkeimpiin arvoihimme. Otamme tämän huomioon kaikessa toiminnassamme. Uusien pukujen lisäksi tarjoamme sekä muodistusta että korjauspalveluita käytetyille vaatteille ja stailauspalveluita.

 

​ Kaikki pukumme suunnitellaan ja tehdään käsityönä Suomessa.

 

Kaiken toimintamme lähtökohta ovat asiakkaiden toiveet ja arvot. 

Anna Lindh

Brändin takana

 

Olen Anna Lindh, vaatesuunnittelija ja pukuompelija. 

Ensimmäiset vaatteet tein vain 7-vuoden ikäisenä. Muodin alalla rupesin työskentelemään 14-vuotiaana. 25 vuotta sitten valmistuin pukuompelijaksi, sen jälkeen vaatesuunnittelijaksi ja siitä lähtien olen toiminut vaatealalla vaatesuunnittelijana, pukuompelijana ja mallimestarina.

Vaateala on osa minua ja työ minulle hyvin rakasta. Päätin jo 14-vuotiaana mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja tätä polkua pitkin ja unelmia kohti olen kulkenut ja kuljen edelleen.

Kestävä kehitys ja vastuullinen johtaminen ovat tärkeimpiä arvoja niin minulle kuin yritykselleni. Olen kahden pojan äiti ja toivon, että maailma on niin heille kuin tuleville sukupolville hyvä paikka elää.

 

bottom of page