Tervetuloa!

Anna Lindh valmistaa omaa korkealuokkaista hääpukumallistoa. Hääpukumallisto on suunniteltu kestävän designin periaatteella, jossa puvun muotokieli kestää aikaa ja kankaat ovat laadukkaita. Pääkankaat mallistossa ovat korkealaatuiset silkkikankaat, joita täydentävät käsinkirjotut pitsi- ja paljettikankaat. 

Teemme myös uniikkeja hääpukuja, iltapukuja ja juhlapukuja mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

​Kestävä kehitys ja ekologisuus kuuluvat tärkeimpiin arvoihimme. Otamme tämän huomioon kaikessa toiminnassamme. Uusien pukujen lisäksi tarjoamme sekä muodistusta että korjauspalveluita käytetyille vaatteille ja stailauspalveluita.

 

​ Kaikki pukumme suunnitellaan ja tehdään käsityönä Suomessa.

 

Kaiken toimintamme lähtökohta ovat asiakkaiden toiveet ja arvot. 

Mallisto
Anna Lindh Bridal custom-made bridal gown
Hääpukugalleria
Iltapuku- ja juhlapukugalleria
Anna Lindh Kids
Lastenvaategalleria
Anna Lindh custom cocktail dress redesign
Muoditus
 
Muodistus on ekologinen tapa tehdä vanhasta vaatteesta moderni uusi vaate. Suunnittelussa pyritään säilyttämään vanhan vaatteen muotokieli muuttaen puku muuten moderniksi. Puvusta voidaan tehdä trendikäs, klassinen tai mitä vain halutaan. Prosessissa pyritään käyttämään vanhasta vaatteesta mahdollisimman paljon materiaalia. 

 

Iltapuvut, hääpuvut, juhlapuvut ja kastepuvut voidaan kaikki tehdä muodistamalla.
Nämä puvut ovat yleensä kantajalleen tärkeitä, koska muistuttavat vaatteen alkuperäisestä omistajasta esimerkiksi rakkaasta äidistä tai isoäidistä.


Prosessi on ekologinen ja puku tulee yleensä myös halvemmaksi kuin uuden puvun teettäminen.

Anna Lindh

Brändin takana

 

Olen Anna Lindh, vaatesuunnittelija ja pukuompelija. 

Ensimmäiset vaatteet tein vain 7-vuoden ikäisenä. Muodin alalla rupesin työskentelemään 14-vuotiaana. 23 vuotta sitten valmistuin pukuompelijaksi, sen jälkeen vaatesuunnittelijaksi ja siitä lähtien olen toiminut vaatealalla vaatesuunnittelijana, pukuompelijana ja mallimestarina.

Vaateala on osa minua ja työ minulle hyvin rakasta. Päätin jo 14-vuotiaana mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja tätä polkua pitkin ja unelmia kohti olen kulkenut ja kuljen edelleen.

Opiskelen tällä hetkellä töiden ohella myös vaatealan vastuullista johtamista ja kestävää kehitystä. Nämä ovat tärkeitä arvoja niin minulle kuin yritykselleni. Olen kahden pojan äiti ja toivon, että maailma on niin heille kuin tuleville sukupolville hyvä paikka elää.

 

  • Instagram